Op woensdag 22 februari is in de bibliotheek van Alkmaar Centrum een leuke workshop Engels voor kinderen van 8 en met 11 jaar. English Through Play is een leuke manier om plezier te hebben en tegelijkertijd Engels te leren. Deze keer is het thema 'Warm in de winter?'.

Debbie en Clary van Clarity English Language Services laten de kinderen de taal gebruiken in spelletjes, rollenspel, liedjes, verhalen en andere leuke activiteiten. Deze keer staat de workshop in het teken van de winter. Het is februari, de maand van winter en sneeuw. Tijd om het binnen gezellig te maken, spelletjes te doen en Engels te spreken.

English Through Play duurt van 14.00 tot 15.00 uur. De toegang is € 2,50. Aanmelden kan op bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd of bij de klantenservice in de bibliotheek (alleen pinnen).

Pin It
Bekeken: 3402x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/