Sinds afgelopen vrijdag zat kat Sjakie vast in een boom in het Victoriepark bij de Friesebrug in Alkmaar. Erin en omhoog ging wel, maar weer naar beneden bleek een lastiger verhaal. Maar dank zij de vereende krachten van dierenambulance, brandweer en afdeling groenvoorziening van de gemeente is de kat nu weer bij eigenaresse Marjolein.

De brandweer kon het beestje dat op zeven meter hoogte in de boom lang het water zat niet met de brandweer hoogwerker bereiken vanwege de takken. Na wat aandringen van raadslid Ben Bijl kwam de gemeentelijke groenvoorziening ter plaatse met hún hoogwerker en die wisten Sjakie wel te bereiken. Als voorzorg stonden medewerkers van de dierenambulance klaar met netten voor het geval de kat in het water zou vallen en stond er zelfs een 'zwemmer' langs de kant om in te grijpen.

Sjakie liep echter meteen op de redders in de hoogwerker af en kon zonder problemen naar beneden gebracht worden en is daarna, afgevallen en hongerig, door de dierenambulance bij zijn baasje langsgebracht. (bron en foto: Facebook)

Pin It
Bekeken: 3359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/