Alkmaar Centraal

Een man op een rode scooter heeft maandagmiddag de 9-jarige zoon van Miranda Buck-Krijger uit Alkmaar aangereden en is daarna doorgereden, zo meldt nieuwspartner NH. Miranda zoekt getuigen van de aanrijding en roept de scooterrijder op zich te melden. "Hij heeft van de politie 12 uur de tijd gekregen om zich te melden", vertelt ze aan NH.

Miranda's zoon Youri was rond een uur of 15.00 uur vanuit school op weg naar huis toen hij op het fietspad bij de rotonde op de Vondelstraat van achteren werd aangereden door een scooter. "Hij heeft er gelukkig niets aan overgehouden. Het is vooral de schrik. Gisteravond heeft een getuige zich gemeld bij ons. Die gaf aan dat hij gezien heeft dat Youri bewust is aangereden. Ongelooflijk dat er zulke mensen op de wereld zijn." Volgens de getuige ging het om een oudere man op een rode scooter.

Miranda vertelt verder dat haar zoon vanaf het fietspad de rotonde over wilde steken toen hij aangereden werd. "Hij is niet gewond geraakt, hij is keeper en weet daardoor gelukkig goed hoe hij moet vallen." Maar Youri is behoorlijk geschrokken van het voorval. "Hij wil niet alleen naar school en wil ook worden opgehaald vanmiddag. Hij is jarig vandaag, dus dat leidt gelukkig wat af", aldus zijn moeder. Ze laat weten dat ze aangifte gaat doen bij de politie. "Helemaal nu ik weet dat het een bewuste actie was van de man." De Alkmaarse is op zoek naar getuigen van het incident. Mensen die iets gezien hebben, of meer weten over de scooterrijder worden verzocht contact op te nemen met de familie Buck. (foto: Google Maps)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl