Alkmaar Sport en Holland Sport organiseren deze voorjaarsvakantie een wel heel erg actief sportprogramma voor de jeugd van 0-12 jaar in Alkmaar en de wijde omgeving. De aftrap is op maandag 20 februari, met het allereerste Sportspektakel in Warmenhuizen. Een dag later is er een Sportspektakel in Heiloo met een supervette disco en 22ste is Schoorl de sportieve basis. Donderdag en vrijdag is er volop sport en spel in De Meent.

Het Sportspektakel in De Meent op donderdag 23 februari voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar zit bomvol, met onder andere clinics als curling, atletiek, trampoline springen, turnen, karate en hiphop. Er zijn optredens van Alkmaars Talent en de Volleybal Bus komt langs. Van 10.00 tot 12.00 uur zijn groepen van BSO’s, kinderdagverblijven en overige welkom (graag reserveren). Van 12.30 tot 16.30 uur is de hal vrij voor alle kids. De entree is respectievelijk € 2,50 en € 3,50 per kind. Gratis toegang op vertoon van Alkmaar Pas. Heb je een kinderpartijtje? Laat het even weten!

Vrijdag 24 februari van 10.00 tot 12.00 uur is de Dreumesinstuif voor kinderen tot 5 jaar in De Meent. Natuurlijk komt mascotte Freddy Fit langs om mee te dansen en voor foto's. Kosten zijn vooraf € 4 en € 5 aan de deur.

Meer informatie en inschrijven via alkmaarsport.nl/inschrijven en alkmaarsport.nl/dreumessport.

Pin It
Bekeken: 3371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/