Alkmaar Centraal

Op woensdag 22 maart start in Alkmaar een nieuwe cursus ‘Ik train mijn stad’ voor Citytrainers in spé. Citytrainers worden ingezet in wijken of bij hun sportvereniging om sportieve activiteiten te organiseren en leveren zo een belangrijke bijdrage aan het sportieve karakter van Alkmaar. Geïnteresseerde jongeren van 14 tot 23  jaar kunnen zich nu aanmelden.

Tijdens de cursus volgen de jongeren zeven theoretische cursusavonden en doen praktijkervaring door een sportief evenement te helpen organiseren. Wie de cursus succesvol afrondt ontvangt het Citytrainer certificaat en zullen daarna nog regelmatig betrokken worden bij activiteiten in de eigen wijk en/of stad. Alkmaar Sport hiermee in op betrokkenheid en de ontwikkeling van sportieve evenementen en activiteiten in de gemeente.

Ben jij tussen de 14 en 23 jaar oud en enthousiast, heb je goede ideeën over sportactiviteiten in je wijk, in de stad of bij je vereniging? Meld je dan aan bij projectleider Mirjam van der Welle (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) , 06-11875674 of neem (eerst) een kijkje op alkmaarsport.nl/citytrainer. De cursusdata zijn 5 en 19 april, 3, 17 en 31 mei en 7 en 21 juni.

Op foto de groep jongeren die op 29 juni 2016 hun certificaat Citytrainer in ontvangst mochten nemen, samen met de begeleiding en sportwethouder Pieter Dijkman.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl