Alkmaar Centraal

De regio Alkmaar mag zich landelijk best wat meer op de kaart zetten, vinden Tweede Kamerlid Rudmer Heerema en horecaondernemer Pierre Komen. De oud-fractievoorzitter van VVD Alkmaar en de CEO van Bukom BV uit Heerhugowaard praten hierover tijdens de eerste College Tour van Alkmaar in Zaken op woensdag 1 maart. Presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) praat met hen over kansen in de regio en laat ondernemers kritische vragen stellen.

Half maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Gezien recente ontwikkelingen wordt een historische uitslag verwacht. Maar wat kan dat betekenen voor regio Alkmaar? Deze regio is enorm ondervertegenwoordigd in de Tweede Kamer, als je het aantal zetels afzet tegenover het aantal inwoners, bedrijven en aandeel bnp. Daarom pleit Heerema voor een regionale kandidaat. Met Pierre Komen praat Knook over de ontwikkelingen in de regionale horeca. De branche groeit, maar hoe kan deze nog meer verbeteren?

De College Tour vindt van 16.00 tot 18.00 uur plaats in Rivers, Turfmarkt 11 Alkmaar. Afgesloten wordt met een netwerkborrel. Het event kost € 29,- (excl. btw). Ondernemers kunnen zich aanmelden via alkmaarinzaken.nl.

De College Tour is het eerste event van Alkmaar in Zaken, hét platform voor ondernemers en ondernemende mensen in de regio. Ondernemers kunnen hier kennis ophalen en delen. Vier á vijf keer per jaar organiseert Alkmaar in Zaken events met boeiende gastsprekers die informeren en inspireren.

Alkmaar in Zaken werkt samen met Alkmaar Centraal en verzorgt samen met de omroep inhoudelijk boeiende programma´s en artikelen, zowel voor tv, radio als online.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl