De populaire columnisten Rob Hoogland (De Telegraaf) en Arthur van Amerongen (de Volkskrant, HP/De Tijd) hebben samen Het Grote Foute Jongens Boek geschreven. In dit boek passeren alle denkbare onderwerpen de revue: de wereld van de media, voetbal, de grachtengordel, meisjes, politiek, drank & drugs, literatuur en meer. Op zaterdag 25 februari zijn ze vanaf 14.45 uur bij Van der Meulen’s boekhandel in Alkmaar voor een signeersessie.

Rob Hoogland en Arthur van Amerongen komen uit twee verschillende werelden, maar hebben veel gemeen: humor, satire, spitsvondigheid en maling aan politieke correctheid. De twee leerden al chattend beter kennen op Facebook, zochten elkaar daarna regelmatig op en besloten toen samen te werken. Het resultaat is Het Grote Foute Jongens Boek.

Mark Rutte schreef het voorwoord. Hierin benadrukt de premier de unieke samenwerking tussen Arthur en Rob: "Dat een Volkskrant- en een Telegraafcolumnist samen een boek schrijven, dat is net zoiets als een Ajax- en een Feyenoordsupporter die samen een feestje geven, of de PvdA en de VVD die samen een kabinet vormen."

Het Grote Foute Jongens Boek (€ 19,99) is verschenen bij Pepper Books. De signeersessie bij Van der Meulen’s boekhandel (Langestraat 87) is gratis toegankelijk.

Pin It
Bekeken: 3351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/