De shows van Ernst en Bobbie zijn altijd een heerlijke belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die ze maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met liedjes bekend van tv.

De twee vrienden zijn ditmaal op vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping verdwalen ze in het bos en Bobbie is ook nog eens vergeten de tent mee te nemen. Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is die overvol. Gelukkig is er een oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is?

De Vakantieshow is voor kinderen vanaf drie jaar en op woensdag 22 februari om 13:30 uur en om 16:15 uur te zien in TAQA Theater De Vest. Kaartjes kosten € 17,50 per persoon en zijn te koop via theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3786x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/