Jetske van Kampen heeft zaterdag bij het NK Indoor Junioren in Apeldoorn goud weten te veroveren op de 800m voor meisjes junioren A. Na een spannende race kwam de 18-jarige atlete van AV Hylas nipt als eerste over de finish in een persoonlijke recordtijd van 2:12,02. Ze bleef slechts 0,06 seconden voor op de nummer twee Ashley Melcherts van CAV Energie uit Barendrecht. Brons ging naar Anouk Prop van Spado uit Bergen op Zoom in 2:13,60.

Clubgenoot Mark Rosien kwam uit op de korte sprints voor A-jongens. Zaterdag liep hij naar een persoonlijk record van 24,19s op de 200m, ondanks dat hij in de krappe baan 1 liep. Zondag kwam de Alkmaarder uit op de 60m sprint. Onder andere door een matige start kwam hij tot 7,68s, 0,03s boven zijn record. Volgend jaar is Mark ook nog junior.

Pin It
Bekeken: 3386x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/