Van 23 en 26 februari vindt in De Uithof in Den Haag de KunstrijWeek plaats. Verreden worden het Open NK, tevens een grote internationale Challenge Cup, en de finale van de KNSB Cup A. Onder leiding van hoofdcoach Marcus Deen, zullen vijf toppers van de Alkmaarsche IJsclub afreizen naar de Uithof in Den Haag. Het ONK wordt live uitgezonden via het nieuwe platform ShowYourSkillOnline. Kijk voor het hele programma op schaatsen.nl.

Melissa Hopman doet mee aan het Open NK. De 11-jarige Basic Novice uit Alkmaar (zie foto) staat als derde geplaatst in de categorie Basic Novice meisjes. Zij zal strijden om de titel, maar ook een plek hoog tussen de internationals. Voor de Cup A finale staan vier meisjes opgesteld. De 14-jarige Lika Brons is als eerste geplaatst in de categorie Advanced Novice. De 15-jarige Zena Rae Borst staat derde in de categorie Junioren en de 11-jarige Sterre de Jager bezet diezelfde ranking in de klasse Pre Basic Novice. De 10-jarige Kookai Nowack uit Den Helder staat als zevende geplaatst in de klasse Pre Basic Novice.

De finales volgen op zes selectiewedstrijden, waarvan twee Cups op thuisbasis De Meent. Voor het komende seizoen zal er een tribune gereed zijn.

Pin It
Bekeken: 3236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/