GroenLinks Alkmaar houdt op vrijdag 3 maart een feestelijke borrel voor haar leden en sympathisanten. Landelijk voorzitter Marjolein Meijer opent het feestje met een inspirerende speech en er is live muziek van Rachel and Maus.

Net als in de rest van het land, groeit GroenLinks in Alkmaar. Een van de redenen voor deze borrel is om nieuwe leden en andere belangstellenden informeel kennis te laten maken met de afdeling. Daarnaast is het een bedankje voor alle vrijwilligers die zich de laatste maanden ingezet hebben voor de verkiezingscampagne.

De muziek van Rachel and Maus varieert van gevoelige ballads, funky with soul, rock, poppy tot sassy jazzy. De nummers worden uitgevoerd in een akoestische bezetting en met prachtige meerstemmige vocalen.

De borrel start om 20.30 in het campagnepand van GroenLinks aan de Achterstraat 36 en is gratis toegankelijk voor iedereen die GroenLinks een warm hart toedraagt. Verder is iedereen welkom op donderdag van 13.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 3454x
https://ee.itk.ac.id/data/