Ook in de lente en zomer van 2017 zijn er weer Open Podia in het Openluchttheater De Oude Kwekerij. Deze Open Podia zijn van 14:00 tot 16:00 uur op de volgende zondagmiddagen: 23 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september.

Bezoekers krijgen een middag aangeboden met een grote variatie aan optredens in een ongedwongen sfeer. Gedichten, zang, toneel, muziek en dans. Alles komt aan bod bij De Oude Kwekerij. Dikwijls zonder versterking, want het amfitheater nabij de Jan van Scorelkade 6 kent een uitstekende akoestiek.

Amateurartiesten die willen optreden kunnen contact opnemen met de Werkgroep Theater van Park De Oude Kwekerij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie op parkdeoudekwekerij.nl.

Pin It
Bekeken: 3990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/