Na het verwijt van PvdA-fractie dat er niets was gedaan aan informatievoorziening bij buiten gebruik gestelde spitspalen in de Alkmaarse binnenstad, is de gemeente snel in actie gekomen. Prompt stond er dinsdagochtend een groot lichtbord op het Ritsevoort, met daarop de waarschuwing dat ontheffing nodig is en dat kentekencontrole wordt toegepast.

Overigens stonden bij alle buiten gebruik gestelde spitspalen die Alkmaar Centraal controleerde 'verboden in te rijden' borden met daarbij eventuele uitzonderingen benoemd. Het is dus niet zozeer een kwestie van gebrek aan informatie, maar van onoplettendheid.

Desalniettemin zijn opzichtige waarschuwingen geen overbodige luxe, zeker met het toeristenseizoen in aantocht. Het is aannemelijk dat het lichtbord dat nu op het Ritsevoort staat een tijdelijke oplossing is. Hoe de permanente oplossing eruit moet gaan zien is afwachten.

Pin It
Bekeken: 4028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/