Vanaf eind februari start Het Videolab een reeks workshops voor het maken van een filmpje. Middels Powerpoint en zelf doen worden eens per maand de essentiële onderdelen van het film maken onder de loep genomen. De eerste workshop het 'Het Shot'. Ron Hamers en Marianna Bouquet vertellen je allerlei belangrijke punten over zaken als kaderaanduiding, camerastandpunt, beeldcompositie en camerabewegingen.

De eerste workshop wordt van 19:00 tot 22:00 uur gegeven op dinsdag 28 februari. Er is plek voor minimaal vijf en maximaal twaalf personen vanaf 12 jaar. De kosten zijn € 40 voor deelnemers tot 21 jaar en € 60 voor 21-plussers. Het Videolab gevestigd in het voormalige NUON-dorp aan de Voltastraat in Alkmaar. Meer informatie is te vinden op videolabalkmaar.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/