Op zaterdag 4 maart doet ijsbaan De Meent mee aan de ‘60 van de Weissensee’. De deelnemers rijden vanaf 14.00 uur in precies een uur zoveel mogelijk rondjes op de ijsbaan in een wedstrijd tegen elf andere ijsbanen. De ijsbaan met de meeste kilometers wint de wedstrijd. Het is de tweede keer dat De Meent meedoet.

De Meent roept schaatsers op om tijdens ’60 van de Weissensee’ de Alkmaarse ijsbaan naar de overwinning te helpen. Concurrenten zijn de ijsbanen in Geleen, Twente, Hoorn, Den Haag, Tilburg, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Deventer, Biddinghuizen en Haarlem. Dit jaar zal schaatsschool Inbalans met meer dan dertig leden en instructeurs deelnemen.

De ‘60 van de Weissensee’ duurt van 14.00 tot 15.00 uur. Deelnemers worden verzocht hun eigen transponder mee te nemen. Om 15.00 uur zal het totaal aantal ronden op het scherm verschijnen en hiervan wordt als bewijsmateriaal een foto gemaakt. De winnende ijsbaan zal om 15:30 uur bekend worden gemaakt in de horeca. Alle deelnemers ontvangen daar een consumptie.

De ijsbaan is 4 maart gewoon van 12.45 tot 17.00 uur open voor de recreatieve schaatser. Deelnemers aan de ‘60 van de Weissensee’ betalen het reguliere toegangstarief en melden zich bij aanvang bij de receptie.

Pin It
Bekeken: 3148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/