Woensdagmiddag is een vrouw vanuit Winkelcentrum De Mare naar de huisartsenpraktijk gebracht, omdat zij en haar zoontje onwel waren geworden van een broodje Hema-rookworst.

Niet lang nadat moeder en kind hun broodje rookworst hadden verorberd, werden ze onwel. De vrouw is toen teruggegaan naar de Hema om haar beklag te doen en kreeg haar geld terug van de bedrijfsleider. Eenmaal buiten zakte ze in elkaar. Omstanders hebben haar overeind geholpen en naar de huisartsenpraktijk gebracht.

De zoon lijkt er nog redelijk vanaf gekomen te zijn maar zijn moeder was misselijk, spierwit in het gezicht en had telkens het gevoel van flauwvallen. Ook werd een licht verhoogde bloeddruk gemeten.

De vrouw maakt zich zorgen en mailde Alkmaar Centraal: "Ik vraag mij af of er mogelijk meer mensen zijn met dezelfde klachten. Ik ben nergens allergisch voor en mijn zoon ook niet. Ik vind dit op z'n minst een onderzoek waardig. Ik zou mijn vertrouwen in de Hema graag terug willen". Inderdaad is de vraag of zij gewoon pech hadden, of dat het ging om een complete slechte lichting broodjes met worst.

Pin It
Bekeken: 6926x
https://ee.itk.ac.id/data/