Op zondag 5 maart houdt Huidkliniek DermaPuur, gevestigd in Wijkcentrum Wijkwaard, een Open Dag. Iedereen is van 12.00 tot 17.00 uur welkom om meer te weten te komen over de werkwijze van de in huidproblemen gespecialiseerde kliniek. Over de hele middag worden vier behandelwijzen gedemonstreerd.

De nieuwste en meest effectieve techniek voor permanente ontharing, de pijnloze laserontharing, is om 12:30 uur te zien. Om 13.30 uur wordt microneedling, een huidverjongende behandeling tegen littekens en rimpels, getoond. Om 15.00 uur is het tijd voor een cryopenbehandeling van ouderdomsvlekken, (steel-)wratjes, pigmentvlekken of 'huidverheffenheden'. Als laatste komt om 16.00 uur chemische peeling aan bod, geschikt voor de aanpak van acne/puistjes, rosacea, pigmentvlekken, grove poriën en rimpels.

Wie verhinderd is maar wel interesse heeft kan bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. Huidkliniek DermaPuur is te vinden aan Muiderwaard 236B in Alkmaar. Meer info op dermapuur.nl.

Pin It
Bekeken: 4549x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/