De rechtbank in Alkmaar heeft vrijdag het faillissement uitgesproken over kaarsenfabrikant Parcan uit Heerhugowaard. Het in 1975 in Heiloo opgerichte familiebedrijf produceert naast eigen merken La Lune, Starcandle en Diamond ook onder diverse private labels kaarsen voor inkooporganisaties, retailorganisaties en groothandels. De kaarsen van Parcan worden naar meer dan 215 landen geëxporteerd. Sinds 2016 staat het bedrijf onder leiding van Algemeen directeur Marcel Probst.

Toch ligt het werk nog niet stil, het 225 koppen tellende personeel is gevraagd door te werken omdat er mogelijk twee bedrijven geïnteresseerd zijn in een overname. Een draaiend bedrijf verkoopt beter dan een bedrijf dat niet langer produceert. Als het personeel doorwerkt zullen de salarissen door het UWV betaald worden. Het faillissement volgde snel na het uitstel van betaling dat op 20 februari werd verleend, Parcan was ruim twee jaar geleden nog te zien in het inmiddels fel bekritiseerde RTL programma de succesfactor en genomineerd voor een succes-award.

Pin It
Bekeken: 4200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/