De Groene Zwaan in De Rijp presenteert op zaterdag 4 maart De Andersons. Voor hun voorstelling Hier Dooft Niets wordt het kleinkunsttrio Anna Ågren, Roel Dullaart en Mirek Walton bijgestaan door Theo Nijland. Onder andere Arjen Lubach en Freek de Jonge gingen hem voor.

De Andersons trokken met hun muziektheatervoorstelling Stockholm Sneeuwt, over de meest spraakmakende cold case in de Zweedse geschiedenis –de moord op premier Olof Palme- veel publiek en mediabelangstelling. Met hun vierde voorstelling trekt het trio ten strijde tegen de onverschilligheid en doet een liefdevolle oproep tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Kijk op deandersons.nl voor een voorproefje.

De voorstelling duurt van 20:00 tot 22:30 uur en kost € 12,50. Reserveren kan via degroenezwaan.nl.

Pin It
Bekeken: 3288x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/