Op 4 maart organiseert Cartouche weer een concert in de Grote Kerk van De Rijp. Dit keer komen Margriet Eshuijs en Maarten Peters optreden onder de titel 'Meervoud- we two form a multitude'. Het echtpaar brengt het beste in elkaar naar boven met covers als Fragile van Sting en One van U2, en ook de eigen jazzy nummers als Black Pearl en Jaargetijden.

Margriet Eshuijs is bekend van de hits "House for Sale" en "Black Pearl" en was al eerder in de kerk met een pop/rockconcert. Deze keer houdt ze het kleiner samen met Maarten, ook wel bekend van 'White Horses In The Snow', 'Bevroren tranen', 'Alpe d'HuZes'. en nummers voor Liesbeth List, Rob de Nijs en met Frank Boeijen.

Het concert begint 20.30 uur. Kaarten van €15 zijn vooraf verkrijgbaar via cartouche-graftderijp.nl en bij DA-drogist Rijkes en Shell De Rijp.

Pin It
Bekeken: 3868x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/