Op 11 april vindt in De Vest in Alkmaar s middags het “Next Career Event” plaats. Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Alkmaar en Ondernemend Alkmaar. Dit alles in het kader 50-plus op de werkvloer. De middag is bedoeld voor zowel werkgevers als werknemers. De markt richt zich vooral op de oudere werkzoekende maar ook 40-plussers zijn welkom.

Voor werkgevers op zoek naar personeel is er de mogelijkheid mee te doen aan een matchmarkt. Voor werkzoekenden zijn er coaches, waarmee men persoonlijk in gesprek kan gaan. Een leuke variatie op de talentenshow 'The Voice of Holland' is een evenement waarbij drie werkgevers omgedraaid luisteren naar een voice over die de werkzoekende op het podium aanprijst. Ook zijn er een aantal sprekers.

Voor wie als ZZP'er aan de slag wil, zoekt de organisatie nog vertegenwoordigers van producten en diensten die op zoek zijn naar collega's. Neem hiervoor contact op met Renee Rademacher via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie is te vinden op 50plusopdewerkvloer.nl.

Pin It
Bekeken: 3486x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/