Café aan de haven -Festival- presenteert op zaterdag 4 maart in Alkmaar een heerlijk Jordaans feestje met André Hazes Jr. Voor zijn laatste Alkmaarse optreden dit jaar wordt Koel310 omgetoverd tot de grootste gezelligste bruine meezingkroeg van de stad. Naast Dré zullen ook Quincy Schellevis, Wesley Meurs en Jan Spel optreden en dj René Verkerk (Radio 10 / Radio 538) draait de leukste Hollandse hits.

Quincy weet met zijn unieke stem en warme uitstraling het publiek telkens weer te boeien, trad op in de Ziggo Dome bij ‘Holland zingt Hazes' en bereikte de halve finale in het programma ‘Bloed, zweet en tranen'. Wesley heeft van kinds af aan een enorme passie voor muziek en won bij een talentenjacht de productie van zijn single 'Ik wil dat je bij me bent'. Jan Spel is geen vreemde in de scene, met zijn nieuwste album 'Niemand als jij'.

Er zijn al 400 vrienden met kaartjes. Er ook bij zijn vanaf 20:00 uur? Koop dan een kaartje à € 17,50 via koel310.nl.

 

 

Pin It
Bekeken: 4400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/