Op zaterdag 11 maart vindt de eerste editie van Drone Racing Middenwaard plaats. De beste droneracers van Nederland komen die dag naar het Heerhugowaardse winkelcentrum om hun vliegkunsten te laten zien. De races vinden plaats in parkeergarage P1. In het winkelcentrum zal van alles te zien en te doen zijn met drones.

Drone races worden al enkele jaren gehouden maar groeien de laatste maanden in populariteit en zijn dan ook steeds beter bereikbaar voor het grote publiek. Middenwaard heeft in de Kop van Noord-Holland een primeur met een Drone Racing evenement van deze omvang. Verwacht spannende en spectaculaire races met drones die tot 125 km/uur vliegen over een parcours met obstakels. 

Tussen 12.00 en 17:00 uur vinden de officiële races plaats, maar je kunt al vanaf 10:00 uur actie zien, terwijl het uitgezette parcours verkend wordt. Ook in het winkelcentrum zie je ze vliegen. Op het ANWB-plein zijn demonstraties, simulators, racers die uitgebreid uitleg geven over de techniek en je kunt zelfs een drone te besturen.

Meer info op middenwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/