Als onderdeel van het project 'Geef je Buurt een Boost' gaat Resto VanHarte Alkmaar met de buurt klussen tijdens NLDoet op vrijdag 10 maart. Opgeknapt worden het plein en de fietsenstalling van De Rekere, zodat het wijkcentrum ook deze zomer weer dé ontmoetingsplek van de buurt zal zijn. Na afloop is er een gratis barbecue voor alle deelnemers.

Iedereen is welkom om mee te helpen. De activiteit start om 14.00 uur. De barbecue begint om 18.00 uur. Meld je vóór 4 maart aan als vrijwilliger bij Wanda Nieste (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-11887901) of rechtstreeks via nldoet.nl.

'Geef je Buurt een Boost' is een serie activiteiten die Resto VanHarte, mede dankzij de Nationale Postcode Loterij, in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland, zoals barbecues, tot talentenjachten en kookwedstrijden. Zo raken buurtbewoners betrokken en worden geactiveerd de buurt een boost te geven.

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners, voor en door buurtbewoners. Ze koken en eten samen, leren elkaar kennen en dragen bij aan een sociale, leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de drijvende kracht zijn de vrijwilligers. 

Bekeken: 3988x