In Nederland zijn naar schatting zo’n twee miljoen mensen verslaafd aan allerlei verschillende zaken variërend van drugs, alcohol en roken tot internet en slaapmiddelen. Op zaterdagavond 11 maart organiseert Evangeliegemeente De Deur in Wijkcentrum Mare Nostrum hierover een informatieve avond.

Tijdens de avond komen verschillende redenen aan bod waarom mensen verslaafd raken, wat de gevolgen zijn en waarom het zo lastig is om hiermee te breken. Een aantal sprekers zal ook openhartig persoonlijke ervaringen delen over hoe zij losgekomen zijn van hun eigen verslaving en een nieuw leven konden beginnen.

De avond is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het adres van Wijkcentrum Mare Nostrum is Arubastraat 2, Alkmaar. Meer informatie over de avond is te vinden op dedeuralkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3310x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/