Heel Oudorp staat op zondag 4 juni weer in het teken van hardlopen met Rondje Oudorp. Vorig jaar trok het hardloopevenement 1.250 deelnemers naar de start op het sportcomplex van v.v. Kolping Boys. De verkoop gaat goed, dus het ziet ernaar uit dat het evenement ook dit jaar weer goed bezocht zal worden.

Voor kinderen onder 11 jaar is er weer de Kidsrun van 1,5 kilometer over het sportpark. De volwassenen hebben de keuze uit de 5 of de 10 kilometer. Er wordt gelopen op verharde wegen en de route, die deels door de wijk en deels door groen gaat, maakt snelle tijden mogelijk. De tijden worden direct na de finish zichtbaar op een scherm.

Bij Kolping Boys zijn faciliteiten zoals douches, kleedkamers en een kantine aanwezig zijn. Er is een prijsuitreiking voor de top drie mannen en vrouwen per afstand, maar iedere deelnemer gehuldigd met een medaille. Online inschrijving kan via RondjeOudorp.nl. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Pin It
Bekeken: 4123x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/