In het kader van Internationale Vrouwendag op woensdag 8 maart, organiseren Lokaal FNV en FNV Vrouw op 7 maart een bijeenkomst over digitalisering en robotisering in de oude Ringersfabriek te Alkmaar. In de Stadskantine komt de hierdoor veranderde arbeidsmarkt aan bod, wat dit voor bedreigingen of juist kansen voor vrouwen levert en hoe hierop in te spelen.

De inloop is om 17:00 uur, om 17:30 wordt een maaltijd geserveerd. Vanaf 19:00 begint het informatieve gedeelte. Gastsprekers zijn Esther de Jong en Pim Paulusma, Esther is senior beleidsadviseur van Atria, kennisinstituut voor Emancipatie en Vrouwengeschiedenis en Pim is beleidsadviseur van de vakbond FNV. Er is nog veel meer te beleven. Het kaasLAB de kaasfabriek.nl komt naar de Stadskantine om 3D prints te demonstreren en om je er je eigen 3D FNV medaillon te laten printen. Er is muziek van Irene Hemelaar vrouwenvertegenwoordiger Verenigde Naties in 2016.

De toegang is vrij. De maaltijd is gratis voor FNV leden en kost voor niet-leden € 7,50 inclusief eten, koffie en fris. Aanmelden en/of meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info op lokaalfnv.nl.

Pin It
Bekeken: 3670x
https://ee.itk.ac.id/data/