In 2016 staken meer dan 100.000 vrijwilligers op zo’n 1.750 locaties in Nederland de handen uit de mouwen tijdens de 14e Landelijke Opschoondag. Zaterdag 25 maart houden Supporters van Schoon opnieuw een buurtschoonmaak. Er zijn alweer honderden opruimacties aangemeld via supportervanschoon.nl door vrijwilligers, scholen, sportclubs, ondernemers en supermarktketens. Het thema voor dit jaar: "Eén buurt, één missie”. Iedereen die graag in een schone omgeving woont, werkt of vrije tijd doorbrengt, is welkom mee te werken aan een zwerfafvalvrije buurt.

In samenwerking met de plaatselijke scouting wordt Winkelcentrum De Hoef tussen 10:30 en 12:00 uur onder handen genomen. Afgesloten wordt met een heerlijke traktatie. Buurthuis 't Ambacht gaat ook voor een schone omgeving. Hier zijn deelnemers tussen 10:00 en 14:00 uur met het nieuwe bestuur actief om het gebouw. Let ook op het doorlopende initiatief van Ton Schuckman. Hij zet zich in om de Eilandspolder van plasticsoep te ontdoen. Wil je meehelpen? Laat het dan via supportervanschoon.nl weten.

Twee initiatieven op 25 maart in de hele gemeente Alkmaar is nog wat magertjes, dus bel je vrienden of medewerkers en meld je ook aan!

Pin It
Bekeken: 3795x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/