Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) organiseert op 28 maart bij Museum BroekerVeiling het gratis evenement 'Kom bij ons' voor organisaties in Langedijk, Heerhugowaard en Alkmaar, die op zoek zijn naar vrijwilligers. Om 14:00 uur start een middag vol inspiratie, ervaringsverhalen, netwerkmomenten en praktische tips over het werven van mensen die mee willen helpen.

Eerde de Swart, directeur VCRA verzorgt de inleiding. Dagvoorzitter is Linda van Hartingsveldt, eigenaar, trainer en procesbegeleider bij ZijnZ. Zij leidt een panelgesprek, waarin drie Langedijker organisaties, die succesvol zijn in het werven van vrijwilligers, hun ervaringen delen. Het panel bestaat uit Teun van Etten (Directeur Sport Service Langedijk), Willem Poortvliet (o.a. Millenium Gemeente Langedijk - werkgroep duurzaam) en Corina de Haas (o.a. personeelsplanning Broekerveiling) en Monique Schotvanger (vrijwilligers coördinator Broekerveiling).

Na het panelgesprek gaan deelnemers in kleine groepjes aan de slag om te kijken welke nieuwe kansen er liggen voor hun organisaties. Aansluitend is er tijdens een hapje en drankje tijd om verder te netwerken.

Inloop is vanaf 14.00 uur en het einde is om 17:30 uur. De bijeenkomst is gratis, inclusief een drankje en een hapje. Aanmelden is noodzakelijk in verband met de catering. Informatie hierover en meer, is te vinden op vcra.nl.

Pin It
Bekeken: 3273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/