Locals Michael Bunink en Milo Berlijn bezorgen gastheren en -vrouwen met hun PIMP Theatershow een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over hun vakgebied. Het gaat op maandag 13 maart in Theater De Vest over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Je denkt vaak wel dat je het goed doen, maar ervaart de gast dat ook zo? Michael is gastheer en Milo neemt je mee langs vrolijke voorbeelden en prikkelende situaties.

De mannen van Trainmark.nl organiseren de PIMP Theatershow (Passie, Inspiratie, Motivatie, Plezier) voor Alkmaarse horeca-ondernemers en genodigden. Maar de show is ook interessant voor vertegenwoordigers van steden en winkelgebieden, want hier speelt gastvrijheid een steeds grotere rol. 

Speciaal voor gasten kosten tickets ter waarde van €35 deze avond niets. Vanaf 19:30 uur is er koffie of thee. Het programma duurt van 20:15 tot 22:15 uur. Achteraf worden twee drankjes en bitterballen geserveerd in Café Klunder. Aanmelden kan via pimptheatershow.nl.

Pin It
Bekeken: 3925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/