In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, reist D66 het hele land door op zoek naar innovatieve en bijzondere plekken. Op vrijdag 10 maart, van 18.00 tot 19.30, doet de D66 Bustour Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar aan. Op deze creatieve en inspirerende co-working locatie werken ondernemers en zzp'ers naast en met elkaar aan een bruisend Alkmaar.

De Bustour brengt D66 kandidaat-Kamerleden naar Alkmaar, samen met kamerlid Pia Dijkstra en Sophie in 't Veld, D66-fractievoorzitter in het Europees Parlement. Namens D66 Alkmaar zijn de fractie en wethouder Elly Konijn aanwezig.

Het werkbezoek bestaat uit een korte rondleiding door HNW, een gesprek met de ondernemers en vervolgens een 'walking dinner'.

Pin It
Bekeken: 3708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/