Op 20 maart start de ADF stichting in Alkmaar weer een reeks trainingen in zelfhulp voor mensen met angstklachten. Deelnemers leren in 12 sessies met een effectieve methode om stapsgewijs hun klachten aan te pakken. De lessen vinden plaats in De Rekere van maart tot en met juni.

Centraal staat het niet langer ontwijken van confrontaties met angstwekkende zaken en situaties. Onderzoek wijst uit dat dit de beste aanpak is. Dit gaat uiteraard stap voor stap met de ervaren trainer Yvonne Mors. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt kosten (deels) vanuit de aanvullende verzekering.

De training is uitsluitend bedoeld voor ADF-leden. Zij kunnen ook gebruik maken van alle faciliteiten van ADF, waaronder online hulp, advies en doorverwijzing naar specialisten. Lidmaatschap van de stichting kost €45 per jaar. 

De training is telkens van 19:30 tot 21:30 uur. De cursus kost €350. Wil je zeker zijn van deelname, meldt je dan voor 11 maart. Meer informatie en aanmelding: adfstichting.nl.

Pin It
Bekeken: 3476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/