Vele muziekleerlingen en ook meer ervaren musici lijkt het heel leuk om eens met een echte live band op te treden. Wel, dat kan nu iedere derde zondag van de maand bij muziekcentrum McBlue in Oudorp. In februari vond de eerste 'join the band' sessie plaats en die was een doorslaand succes voor zowel de deelnemers als het publiek.

Een huisband speelt een repertoire van bekende covers en biedt daarbij ruimte aan musici om aan te sluiten of een plekje in te nemen. Voor extra sfeer spelen er tussendoor ook steeds twee beginnende bands een try-out setje van hooguit een half uur.

Het repertoire van de maand is ruim van te voren te vinden op jointhebandsessions.nl met Youtube-links naar de te spelen versies. Organisatoren Wim Kingma en Gert-Paul van der Horst stellen een lijst van 12 pophits samen naar suggesties van potentiële meespelers, die zowel in set 1 als set 2 allemaal nagespeeld zullen worden.

Inloop is telkens vanaf 13:00 uur. De speeldag duurt van 13:00 tot 18:00 uur. Aanmelden kan via de website. Je kunt je per keer hooguit voor drie nummers inschrijven. Vol is vol! Voor 19 maart zijn er nog maar een paar plaatsen over, voor 16 april is nog alle ruimte. 

Pin It
Bekeken: 4187x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/