De brandweer is donderdag twee glazenwassers te hulp geschoten die in een bakje aan de buitenkant van het AZC aan de Robonsbosweg vastzaten. Het bakje is onderdeel van een installatie die het mogelijk maakt op hoogte de ramen aan de buitenzijde van het pand te wassen. Een soort kraan rijdt op het dak op een rail langs de dakrand en het bakje kan door middel van kabels omhoog en omlaag bewegen.

Tenminste, zo is het bedacht. Maar donderdagochtend weigerde de installatie dienst waardoor het glazenwassersduo vast kwam te zitten ter hoogte van de vijfde verdieping. Een opgeroepen hoogwerker van de brandweer bracht uitkomst en zette beide mannen weer veilig aan de grond. Uiteraard ging, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen, één en ander gepaard met de nodige hilariteit.

Pin It
Bekeken: 4341x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/