Vanaf maandag 13 maart starten werkzaamheden voor de herinrichting van de Koelmalaan in Alkmaar. De weg wordt vanaf de rotonde Vondelstraat tot de Melis Stokelaan afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden duren tot medio juni 2017.

Tijdens de herinrichting van de Koelmalaan nieuw asfalt, een middenberm en het groen wordt aangepast. Tegelijkertijd breidt HVC haar warmtenet uit naar flatgebouw De Zonkant aan de Melis Stokelaan, zodat overlast zoveel mogelijk wordt beperkt.

Vanaf 13 maart wordt de Koelmalaan vanaf de rotonde tot aan de Camphuyzenstraat volledig afgesloten. Het Geert Groteplein noord zal voor voetgangers bereikbaar blijven. De winkels aan de zuidzijde zijn via de tijdelijke parkeerplaats vanaf de Koelmalaan/Melis Stokelaan bereikbaar.

Op locatie worden de omleidingen met gele markeringsborden aangegeven. Via alkmaar.nl is bij 'werk in uitvoering' meer informatie te vinden.

Pin It
Bekeken: 4919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/