Tijdens Vrouwendag op 8 maart startte Kracht on Tour NHN 2017. De Tour is gericht op het bevorderen van economische zelfstandigheid van vrouwen en wordt in deze arbeidsregio georganiseerd door het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN. Voorzitter en ook wethouder Elly Konijn gaf in Filmhuis Alkmaar de aftrap tijdens een inspiratiecafé van WomanLink, na inspirerende woorden van oud-wereldkampioen kickboksen Saskia van Rijswijk en een debat over arbeidskansen anno nu.

“Kracht on Tour was vorig jaar in Alkmaar een groot succes, met ruim 250 deelnemers en bijna vijftig bedrijven en organisaties uit Noord-Holland Noord", vertelt voorzitter Konijn. "Daarom organiseert RPAnhn dit jaar zelfs drie bijeenkomsten in de regio.” In 2016 kwamen vrouwen vooral uit regio Alkmaar. Met extra meetings in West-Friesland en de Kop reikt de Tour veel verder. De bijeenkomsten vinden plaats in oktober, de Maand van het Werk. Voorafgaand worden voor vrouwen deals gesloten met bedrijven en organisaties in de regio, die vacatures, stages en trainingen aanbieden.

Kracht on Tour startte een aantal jaren geleden op initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Vorig jaar was de bijeenkomst op 6 oktober in de Alkmaarse Vue bioscoop. Toen waren er ook zo'n 250 deelnemers en vele betrokken bedrijven en organisaties.

Pin It
Bekeken: 2913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/