Op maandag 20 maart start bij MEE & de Wering in Alkmaar de cursus 'Omgaan met verandering na hersenletsel'. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten op maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en is bestemd voor naasten van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar dierbaren. In de cursus is er volop aandacht voor het uitwisselen van ervaringen en delen van emoties. MEE & de Wering organiseert de cursus in samenwerking met de Mantelmeeuw, onderdeel van Reigersdaal.

Aan bod komt hoe hersenen werken, de mogelijke gevolgen van letsel, hoe hiermee om te gaan en hoe hulp te organiseren. Ook wordt aandacht besteed aan gevoelens en strijd, omgang met stress en toekomstperspectieven.

De cursus kost € 10 en wordt gegeven aan de James Wattstraat 5 te Alkmaar. Meer informatie via het cursusaanbod op meenwh.nl.

Pin It
Bekeken: 3141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/