Madame Butterfly van Giacomo Puccini is een van de meest geliefde opera’s ter wereld en is op vrijdag 17 maart te zien in TAQA Theater De Vest. Voorafgaand is een meet & greet met de makers van de voorstelling.

Puccini voorzag het ontroerende verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van de Japanse geisha Cio-Cio-San (Butterfly) voor de Amerikaanse marineofficier Pinkerton van ongelooflijk krachtige muziek. En de Staatsopera van Tatarstan, met haar grote orkest, koor en internationale topsolisten weet daar uitstekend mee om te gaan. De vraag is of het publiek de zaal na het dramatische einde met droge ogen de zaal zal verlaten. 

Deze opera is Italiaans gezongen en heeft Nederlandse boventiteling. Aanvang is om 20:15 uur en kaarten à € 39,50 zijn te koop via theaterdevest.nl of aan de balie. Voorafgaand is een meet & greet met de makers, voor nóg meer beleving. Deze inleiding is om 19.30 uur en kost € 2,50 inclusief koffie of thee, behalve voor Gouden Stipkaarthouders.

Pin It
Bekeken: 3076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/