Alkmaar Centraal

In Bodegraven moesten de waterpolodames van DAW hun wedstrijd beginnen met slechts één wisselspeelster. Tegen de nummer 2 van de 2e Bondsklasse A was het grote verschil op de ranglijst in het water niet te zien. Maar kort voor het eind maakte BZ&PC Dames 2 toch het verschil en werd verloren met 9-7.

De dames gingen voortvarend van start. Na de 0-3 na het eerste kwart en een 1-4 tussenstand kwam BZ&PC D2 het tweede kwart terug tot 4-5. De doelpunten van DAW kwamen uit een goede reeks uitgespeelde overtal situaties. In het derde kwart moesten ze een goal toestaan tijdens één van twee tijdstraffen (5-5), maar de weerstand bleef taai.

Tot twee minuten voor tijd wisten DAW na een twee punten achterstand de stand weer gelijk te trekken via een 'man meer' en een strafworp. Maar toen kreeg de topscoorster van Bodegraven net even te veel ruimte voor een afstandsschot om de goed keepende Joy Steemeijer te verrassen. Daarna kwam nog een doelpunt voor DAW, maar de wedstrijd was al gespeeld. Een wedstrijd zonder punten, maar het Alkmaarse team kon met opgeheven hoofd en een goede indruk het bad verlaten.

Door het verlies blijft DAW Da1 met 16 punten uit 12 wedstrijden voorlaatste, op 4 punten van de nummer 10.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl