Nog even en dan opent het nieuwe poppodium Victorie aan de Pettemerstraat in Alkmaar. Met een grote en kleine zaal en een groot dakterras verrijst een ware poptempel voor nationale en internationale artiesten, maar natuurlijk ook locals. Op 3 mei is de eerste try-out met drie Alkmaarse bands en op 6 mei trapt Vunzige Deuntjes de dance scene af. De 'grand opening' duurt overigens nog even, die is pas op 9 september.

Met een grote zaal voor 800 man kan Victorie grote acts boeken en dat lukt al goed. Zo staan inmiddels vast White Lies, Kim Wilde, Monster Magnet, Walter Trout en Blaudzun. En er zijn grote danceproducties binnengehaald, zoals het Amsterdamse Encore en ook Click, met artiesten als Mula B en Ben Sims. Een aantal shows zijn alweer bijna uitverkocht. 

Op 3 mei treden diverse Alkmaarse bands op, waaronder Collectief Explosief en Eric Ankone, zodat de musici, technici en het publiek de kleine zaal kunnen testen. Voor de eerste 20 ticketkopers wordt een speciale rondleiding verzorgd.

De invulling van de grote opening op 9 september wordt nog even geheim gehouden.

Pin It
Bekeken: 3894x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/