Op zondag 19 maart geeft het Ludus Trio in de kleine zaal van Theater De Vest een klassiek concert. Aansluitend is te genieten van een uitgebreide lunch in Grand-Café Klunder en je kunt ook nog met korting een bezoek brengen aan het Stedelijk Museum.

Het pianotrio-repertiore kwam volledig tot bloei dankzij Ludwig van Beethoven. Zijn laatste pianotrio’s uit 1809 werden een voorbeeld voor latere componisten zoals Antonin Dvorák. Het jonge Ludus Trio brengt nu twee trio’s van deze grootheden bijeen.

Ludus Trio bestaat uit Mane Davtyan (piano), Anna Dmitrieva (viool) en Jean-François Lhuissier (cello) en ontstond in het Conservatorium van het Russische Sint-Petersburg, nadat het drietal werd geëerd met de ‘hoogste onderscheiding’. Sindsdien heeft het in rap tempo het pianotrio-repertoire veroverd en maakt internationaal furore.

Het concert duurt van 12:00 tot 13:00 uur en kost € 14,50. Geniet nog meer van de zondag door een lunch in Grand-Café Klunder te bestellen à € 8,75 met een kopje soep, twee luxe belegde minibroodjes, een bolletje huzarensalade en een kroket. Daarna kun je met het concertkaartje ook nog voor € 6 (normaal € 10) naar het Stedelijk Museum.

Dit concert is geprogrammeerd in samenwerking met The International Holland Music Sessions. Meer informatie op theaterdevest.nl en tihms.com.

Pin It
Bekeken: 3014x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/