A Chorus Line, een van de langstlopende musicals van Broadway, komt op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart naar Alkmaar. In de spetterende theaterversie met onder andere Bettina Holwerda en Edwin Jonker en vele jonge toptalenten strijden zeventien dansers om die ene, felbegeerde rol. Wie nog geen kaarten heeft: er zijn er nog een aantal!

A Chorus Line vertelt het verhaal over een groep dansers die auditie komt doen voor een musical. Het belooft een genadeloze afvalrace te worden vol bloed, zweet en tranen met een briljante mix van zang, dans en drama. Het publiek krijgt een kijkje in het leven van de dansers en hun motieven om voor het onzekere vak te kiezen. Deze musical groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als ‘I hope I get it’, ‘I can do that’, ‘What I did for love’ en ‘One’ werden regelrechte musicalklassiekers.

Het dansfestijn begint op beide speeldagen om 20:15 uur. Kaarten à € 45 en zijn te reserveren via taqatheaterdevest.nl of via de kassa tijdens openingstijden.

Pin It
Bekeken: 2864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/