Dinsdag is het Integraal Kind Centrum 'De Zes Wielen' aan de Munnikenweg officieel geopend. Tijdens de opening werd een intentieverklaring ondertekend door scholenstichting Ronduit, Stichting Kinderopvang Alkmaar en Stichting Peuteropvang Alkmaar (SKOA/SPA), de gemeente Alkmaar en vertegenwoordigers van de kinderen, ouders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Het hijsen van de nieuwe IKC-vlag en zang en dans van de leerlingen maakten de feestelijke opening compleet.

Het IKC De Zes Wielen is een van twee pilots in Alkmaar met als doel een optimale doorgaande lijn voor opvang, activiteiten en onderwijs. "Wij willen kinderen van 2 tot 13 jaar optimale kansen bieden om zich te ontwikkelen en geloven in de kracht van samenwerken", aldus Yvonne de Jager, directrice van De Zes Wielen. "Daarom bundelen we onze krachten, kennis en expertise in één loket en in één gezamenlijke aanpak voor zorg, opvang en onderwijs. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen."

Meer informatie over het IKC is verkrijgbaar via Yvonne de Jager (dezeswielen.nl) en Marieke Wiringa, wijkmanager SKOA/SPA (skoa.nl).

Pin It
Bekeken: 4596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/