Op uitnodiging van Rotaryclub Alkmaar geeft pianist Hannes Minnaar op woensdag 22 maart een benefietconcert in de Remonstrantse kerk in Alkmaar. De opbrengst zal gaan naar een project om nieuwe muziekinstrumenten te maken bij het instituut Scorlewald. Minnaar's speelt hoogtepunten uit de Franse pianomuziek, met werken van Fauré en Ravel en een Sonate van Franz Schubert.

De 32-jarige Hannes Minnaar uit Goes is een snel rijzende ster en vorig jaar oktober beloond werd met de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs. Na Ronald Brautigam en Martijn van den Hoek is hij de derde pianist, die deze prijs heeft gekregen. Ook zijn twee cd’s vinden gretig aftrek bij liefhebbers van klassieke muziek, met name in het buitenland.

Het benefietconcert duurt van 20:00 tot 22:30 uur. Toegang kost € 37.50, inclusief consumptie. Kaarten zijn te koop via ticketkantoor.nl/shop/22maart. Na afloop is er een meet & greet met Hannes Minnaar en zijn gesigneerde cd's verkrijgbaar. Neem ook een kijkje op rotary.nl/alkmaar en alkmaar.remonstranten.nl.

Pin It
Bekeken: 3355x
https://ee.itk.ac.id/data/