Zondag 26 maart start weer een nieuwe tentoonstelling bij Expo in Koel310. Deze nieuwe tentoonstelling heet 'In straten | Onder dieren' en is van kunstenaarsinitiatief |elders uit Den Haag. De opening begint vanaf 15:30 uur. Gastcurator Liesbeth van Woerden zal officieel de start geven.

Kunstenaarsinitiatief |elders houdt een tentoonstelling waarin het werk van de twee kunstenaars Liesbeth Bos en Els Snijder elkaar afwisselt.

Onder het motto ‘witte vertraging’ presenteren de kunsternaars met onbepaalde regelmaat thematische tentoonstellingen op wisselende locaties.  Bij |elders komt kritisch zijn vooral neer op een terugkeer, naar de kern, zonder extra versiering. Het werk zelf staat dus centraal, maar wel binnen een context: de context van het oeuvre, van de continuïteit tussen generaties, van het gesprek erover.

Hierbij is voor |elders kleinschaligheid belangrijk. De tendens is juist de grote schaal. Het collectief gelooft niet in de zin daarvan, wel in het belang van de persoonlijke genuanceerde uitspraken over de wereld, als tegenhanger tegen de veralgemenisering.

Pin It
Bekeken: 3085x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/