GroenLinks Alkmaar is begonnen met het schrijven van het lokale verkiezingsprogramma. Om input van inwoners te vergaren, organiseert de fractie op 27 maart een Diner Pensant in het campagnepand aan de Achterstraat 36 in Alkmaar.

Wie geïnspireerd is door de landelijke campagne en nu ook wel eens over lokale onderwerpen van gedachten wil wisselen met GroenLinks Alkmaar, is welkom om tijdens het viergangen diner in gesprek te gaan. Dit gebeurt aan de hand van stellingen. Er is ruimte voor maximaal dertig deelnemers.

Inloop is om 18.00 uur, aanvang diner om 18.30 uur. De kosten zijn € 5 euro excl. de drankjes. Voor vegetariërs wordt ook gezorgd. Opgeven en onderwerpen aandragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/