Wie 'Alkmaar' zegt, zegt in de ogen van toeristen vooral 'kaasmarkt', 'historische binnenstad' en 'platte polders'. Toeristen zijn een belangrijke aanjager voor de lokale economie dus de vraag hoe we het toerisme verder zouden kunnen verbeteren is een belangrijke. Donderdag werd het toeristisch seizoen afgetrapt door het nieuwe 'Alkmaar in Zaken', dat prompt die vraag centraal stelde om te kijken hoe ondernemers en toeristische organisaties de handen ineen zouden kunnen slaan.

Aan tafel in de Heeren van Sonoy zaten naast presentator Robert-Jan Knook twee deskundigen op het gebied van toerisme, Marlies Groot van Holland boven Amsterdam en Karin Geelink an Alkmaar Marketing. Medeoprichter van Alkmaar in Zaken Rob van Loon, vindt dat er nog veel te halen valt op het gebied van samenwerking: "Er zijn heel veel organisaties die het hart op de goede plek hebben om het toerisme te verbeteren in de stad en de regio, alleen de samenwerking tussen die organisaties kan echt wel beter".

Pin It
Bekeken: 4462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/