Zondag 26 maart is op het strand van Egmond aan Zee de afsluitende zwemzondag van de doneeractie 12x12 koudwaterzwemmen: 12 zwemmers met 12 gezichten en 12 verhalen die 12 weken zwemmen betekent totaal 144 keer het water in voor vier inloophuizen in de provincie, die kankerpatiënten en hun naasten ondersteunen. Eén van die inloophuizen is 't Praethuys in Alkmaar. Aansluitend zal hier een lunch verzorgd worden voor de zwemmers.

Zondag gaan 12 zwemmers, om 11.48 uur (12 voor 12) voor het goede doel de zee in bij strandpaviljoen De Schelp in Egmond aan Zee. Het is de laatste keer van een 12-delige reeks die startte op 8 januari. Ze worden gesteund door 28 andere zwemmers, die zich ook betrokken voelen bij het ondersteunen van kankerpatiënten en hun naasten. ’t Praethuys bestuurslid Els de Boer gaat ook de zee in.

Tijdens de afsluitende lunch zal organisator Jan Bert ter Steege een cheque overhandigen aan het bestuur van ’t Praethuys.

Al is de winter voorbij, warm zal het zondag niet zijn aan de kust, dus alle support is welkom. Ga voor meer informatie naar www.doneeractie.nl.

Pin It
Bekeken: 3379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/