Op dinsdag 28 maart verzorgt Marleen Derks een lezing over piekeren in bibliotheek Alkmaar Centrum. Marleen is oprichtster van de landelijke Piekerpoli, piekertherapeut en geeft trainingen, lezingen en lessen. De Piekerpoli levert gespecialiseerde laagdrempelige zorg, er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Zij is ook auteur van het boek 'Nooit meer piekeren'.

Marleen wist haar eigen chronische piekergedrag succesvol te bestrijden. Omdat dit haar niet was gelukt met bestaande therapieën ontwikkelde zij op basis van wetenschappelijk onderzoek haar eigen methode om af te rekenen met je innerlijke criticus. Bij een vroege aanpak hoeft een psychische klacht niet uit te groeien tot een psychische stoornis.

De bijeenkomst is van 20.00 tot 22.00 uur en toegang bedraagt € 6 (bibliotheekleden € 5). Reserveren kan via de agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl en bij de klantenservice.

Pin It
Bekeken: 3353x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/