Wil je in een prachtige omgeving beter leren fotograferen? Meld je dan aan voor de fotografiecursus voor gevorderden bij Hortus Alkmaar. Tijdens deze vijfdelige cursus van Linda Karels leer je vaardigheden voor de juiste compositie, en gebruik van diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Gestart wordt op 7 april. De vijf lessen zijn ook los te volgen.

Linda komt oorspronkelijk uit het onderwijs en weet dan ook belangrijk de juiste begeleiding is. De onderwerpen komen stapsgewijs aan bod en je gaat vooral zelf aan de slag om spelenderwijs te leren kijken en technieken aan te leren. Het laatste uur van de les voer je in de tuin opdrachten uit op je eigen niveau. Na deze cursus kun je nog een extra les macrofotografie volgen.

De vijf fotografielessen zijn van 09:30 tot 11:30 uur op vrijdag 7, 14 en 21 april, en op 12 en 19 mei.  De kosten zijn € 86 en € 18,50 per losse les. Meer informatie op hortusalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/